De ultieme gids voor het verzekeren van uw fiets

Fietsen is al lang niet meer zomaar een manier om zich van punt A naar punt B te verplaatsen. Het is een passie, en tegelijk een manier om gezond te blijven. Het is dan ook raadzaam om ook de fiets zelf (gezien z’n prijskaartje) te beschermen tegen diefstal, schade of ongevallen. Met onze fietsverzekeringen bieden we u de gemoedsrust waar u naar op zoek bent.

Wat dekt een fietsverzekering?

Een fietsverzekering kan verschillende aspecten van uw fiets beschermen. Dit omvat dekking tegen diefstal, schade door ongevallen, vandalisme en zelfs pech onderweg. Sommige verzekeringen bieden ook aanvullende opties, zoals accessoiredekking of dekking tijdens fietsreizen. Het is essentieel om de polisvoorwaarden zorgvuldig te lezen om te begrijpen wat wel en niet gedekt wordt.

De voordelen van een fietsverzekering

Een fietsverzekering biedt tal van voordelen die heel wat meer bieden dan louter gemoedsrust. In geval van diefstal of schade kunt u doorgaans rekenen op financiële vergoeding of reparatie van uw fiets. Sommige verzekeraars bieden ook snelle en efficiënte services om u zo snel mogelijk weer op de fiets te krijgen. In sommige gevallen kunt u profiteren van aanvullende diensten, zoals pechverhelping en een wereldwijde dekking.

Zonder zorgen in het zadel?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid