Koester uw oldtimer met een verzekering op maat

Uw oldtimer is niet zomaar een vervoersmiddel; het is een waardevol bezit dat u koestert, en dat begrijpen we bij Miglia als geen ander. Of u nu de trotse eigenaar bent van een klassieke auto, een vintage motorfiets of een busje dat bulkt van de nostalgie, het is belangrijk om de juiste verzekering te hebben. Ontdek hoe Miglia u helpt om uw geliefde oldtimer te beschermen met een op maat gemaakte verzekering die voldoet aan uw specifieke behoeften.

De essentie van een oldtimerverzekering

Een oldtimerverzekering is anders dan een gewone autoverzekering. Het houdt rekening met de unieke kenmerken van uw oldtimer, zoals de leeftijd, de waarde en het beperkte gebruik. Het is belangrijk om de polisvoorwaarden te begrijpen en te weten wat wel en niet gedekt is. Zo kunt u met vertrouwen de weg op gaan, wetende dat uw oldtimer in goede handen is.

Profiteer van extra voordelen en diensten

Sommige verzekeringen houden extra voordelen en diensten in, speciaal voor oldtimereigenaren. Denk hierbij aan pechverhelping, vervangend vervoer bij schade of zelfs deelname aan oldtimerevenementen. Het is de moeite waard om te achterhalen welke extra's mogelijk zijn en welke meerwaarde ze kunnen bieden aan uw oldtimerervaring.

De waarde van uw oldtimer vrijwaren?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid