Bescherm uw trouwe metgezel met een verzekering voor huisdieren

Uw huisdier is een waardevol lid van uw gezin, een trouwe metgezel die onvoorwaardelijke liefde en vreugde brengt. Het welzijn van dat dier is dan ook essentieel, de bescherming van de gezondheid ervan een prioriteit. Een (huisdieren)verzekering biedt u de zekerheid dat uw geliefde metgezel de beste medische zorg kan krijgen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoge kosten.

Omdat uw huisdier de beste zorg verdient

Net als mensen kunnen huisdieren ziek of gewond raken. Met een huisdierenverzekering kunt u garanderen dat uw huisdier toegang krijgt tot de beste medische zorg. Van preventieve behandelingen, zoals vaccinaties en jaarlijkse controles, tot onverwachte medische ingrepen en operaties, een verzekering dekt tal van medische kosten. Zo kunt u uw huisdier de zorg bieden die het nodig heeft zonder dat u zich druk hoeft te maken over de financiële kant van de zaak.

Wilt u uw huisdier verzekeren van de beste medische zorg?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Vrijheidsplein 20

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid