Een uitvaartverzekering voor financiële ontzorging

Een uitvaart brengt kosten met zich mee, van de begrafenis- of crematiekosten tot andere uitvaartgerelateerde uitgaven. Met een uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat er voldoende financiële middelen beschikbaar zijn voor een waardig afscheid. Dergelijk uitvaartplan biedt u de gemoedsrust dat uw uitvaartkosten gedekt zijn, waardoor uw nabestaanden zich kunnen richten op het emotionele aspect van het afscheid nemen.

Vooraf plannen: Neem de regie over uw eigen uitvaart

Een uitvaartverzekering stelt u in staat om uw eigen uitvaart vooraf te plannen en uw wensen vast te leggen. Zo kunt u bepalen welk type ceremonie, bloemen, muziek of andere elementen belangrijk zijn voor uw persoonlijke uitvaart. Door vooraf te plannen, neemt u de regie over uw eigen afscheid en verlicht u de last voor uw dierbaren tijdens een emotionele periode. Een uitvaartverzekering laat toe om bepaalde ultieme wensen te respecteren en een afscheid te creëren dat overeenstemt met uw leven.

Wilt u uw nabestaanden nu al ontzorgen?

Nothing is permanent. Don't stress yourself too much, because no matter how bad the situation is... it will change.

Ontdek ook

Mobiliteit Professioneel

Heeft u een vraag? Wij het antwoord!

Onze kantoren

De Pinte

Koning Albertlaan 2a/001

9840 De Pinte

Meer info

Lokeren

Roomstraat 1

9160 Lokeren

Meer info

Mariakerke

Verlorensteenstraat 7

9030 Mariakerke

Meer info

Oostakker

Oostakkerdorp 38

9041 Gent

Meer info

FSMA 0885.868.435 RPR Gent – Fintro is een afdeling van BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel (RPR Brussel –BTW BE 0403.199.702). De Fintro agenten zijn bij de FSMA als verzekeringsmakelaar ingeschreven. V.U. Steve Sax, Fintro Oostakker, Oostakkerdorp 38, 9041 Oostakker. Fintro Oostakker Miglia bv is gehouden aan de FSMA gedragscode.Beleid belangenconflict | Gedragsregels Tussenpersoon | Duurzaamheidsbeleid | Remuneratiebeleid